Reptil

Vi erbjuder ett omfattande utbud av produkter för reptiler och terrarier, perfekt för dig som har sköldpaddor, ödlor, ormar, grodor eller andra reptiler. I vårt sortiment hittar du allt du behöver för att skapa en trivsam och naturlig miljö för dina reptiler. Välj bland våra olika bakgrundsstenar i 3D, terrariuminredning, och biotope boxar för att skapa en perfekt habitat som efterliknar reptilernas naturliga miljö.

Vi har också ett brett sortiment av bottenmaterial, såsom hampa och andra substrat, som hjälper dig att anpassa ditt terrarium efter dina reptilers specifika behov. Våra värmelampor, inklusive både infraröda och keramiska varianter, säkerställer att du kan hålla en stabil temperatur och ge optimal värme, vilket är avgörande för reptiler som ormar och ödlor.

För belysning erbjuder vi dagljuslampor med UV-ljus som är viktiga för reptilernas hälsa, särskilt för ödlor som behöver UVB-ljus för att producera D-vitamin och hålla sina ben starka. Dessutom har vi ett stort utbud av konstgjorda växter som hjälper till att skapa en naturlig känsla i terrariet utan att kräva det underhåll som levande växter ofta kräver.

Utforska vårt utbud och dra nytta av våra regelbundna erbjudanden för att ge dina reptiler de bästa förutsättningarna att trivas. Oavsett om du har en skäggagam, gecko eller pytonorm, har vi produkterna som hjälper dig skapa ett optimalt och säkert hem för dina reptilvänner.

Reptil tillbehör

 

 


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.