Kvalitets kattsand / kattgrus

Kattsand av högsta kvalité


BENTONIT – Denna typ av kattsand är mycket absorberande och klumpar, vilket gör den enkel och ekonomisk att använda. Granulatet är också skonsamt mot din katts tassar. Finns i olika dofter: naturlig, babypuder, citrongräs och lavendel.
KITTEN - bentonit kattsand med naturliga örter som uppmuntrar kattungar att kissa på rätt ställe.
SILICA – Denna kattsand tillverkad av naturliga råvaror har en lågdammformel och är därför idealisk för människor och katter med allergier. Neutraliserar dålig lukt och absorberar urin mycket snabbt. Klumpar sig inte, men du kan se vilka granulat du behöver ösa ur när de gulnar.
BLANDNING – Kattsand av bentonit med tillsatt kiseldioxid. Klumpar sig, absorberar mycket snabbt och är behagligt lätt. Tillsatsen av kiseldioxidkristaller neutraliserar starkt obehagliga lukter och minskar dammbildning.
TRÄPELLETS - Kattsand av naturliga träfibrer och sågspån. Är 99% dammfri med mycket god fukt/luktupptagning. Den naturliga trädoften neutraliserar obehagliga lukter. Biologiskt nedbrytbar och kan slängas i den organiska soptunnan. Torkar snabbt och fastnar inte på tassar eller hår, vilket gör den även idealisk för långhåriga katter.